Tézisfüzet nyomtatás


Tézisfüzet nyomtatás, kötészet azonnal is: Vállaljuk tézisfüzetek nyomtatását xerox gépekkel, borítólapokat színes nyomtatással, belíveket fekete-fehér nyomtatással. Kérésedre a belívek is lehetnek színes nyomtatással készítve. A nyomtatott anyagokat bígeljük és hajtogatjuk majd gerinctűző gépünkkel gerincben kétszer tűzzük. A tézisfüzet belívjeit 80 vagy 90 gr/m2-es papírra szoktuk nyomtatni, a borítólapokat 160-250gr/m2-es papírra nyomtatjuk. Minden esetben előkalkulációt készítünk a tézisfüzetek elkészítési, nyomtatási áráról. Amennyiben megrendeli általában másnapra elkészítjük tézisfüzeteit. Ha szükséges még aznapi elkészítést is vállalunk felár nélkül. Arra kérünk, hogy a végleges tézisfüzetet PDF file-á konvertáld és azt hozd el (küld el e-mail-ben) a megrendelés alkalmával. A tézisfüzet pdf-file-ból egy program segítségével forgatókönyvet készítünk és A5 méretben a forgató alapján már nyomtatjuk is a kért mennyiségben.

Tézisfüzet oldalak: mivel esztétikusan 20-25 80gr/m2-es lap felett már nem lehet gerincben tűzni és hajtani ezért arra kérünk, hogy a tézisfüzet terjedelme ne legyen több mint 80-100 oldal. Amennyiben ennél több oldalt kell kötni úgy nem gerinctűzéssel hanem ragasztókötéssel lehet a tézisfüzetek kötészetét megoldani. Ragasztókötést természetesen vállalunk, de ott az elkészítés a ragasztó száradása miatt 1-2 nappal több.
Tézisfüzet formátuma: Fontos hogy a tézisfüzet szerkesztésénél a dokumentum A5, vagy A4-es formátumban íródjon. Fontos még a 10-20mm margók beállítása. A kész anyagot konvertáld PDF-é és azt csatold a megrendelésed mellé.
Tézisfüzetek nyomtatásának kötészetének árai: mivel ahány tézisfüzet annyi féle ezért az árak is sokféleképpen alakulnak. Miden esetben a listaárainkkal számolunk, illetve a mennyiség függvényében kedvezményeket adunk. A belíveket általában 80-90gr/m2-es papírra nyomjuk a borítót 160-250gr/m2-es papírra nyomjuk. A végleges formátum A/5
Tézisfüzet rendelés: lehetőség van személyesen boltunkban vagy online oldalon keresztül rendelni. Amennyiben online rendel kérjük telefonon egyeztessen operátor kollégánkkal a részletekről.

Tézisfüzetet rendeljen ONLINE!

Töltse ki ONLINE RENDELÉS oldalon található megrendelőlapot, lehetőleg az elküldött szakdolgozatkötés megrendelése után néhány perccel egyeztessen telefonon munkatársainkkal a tézisfüzet elkészüléséről. Kérésre az elkészült tézisfüzeteket Budapest területére aznap házhoz szállítjuk, Budapesten kívül pedig postai úton EXPRESSZ házhoz szállítjuk ami másnapra érkezik meg. Ha nem kér házhozszállítást, akkor telefonon értesítjük Önt az anyag elkészültekor, üzletünkben nyitvatartási időben átveheti azt.

Óriásfile küldése: Kérjük kedves megrendelőinket, akik az online rendelést választják, a 10 MB-nál nagyobb méretű csatolmányokat a roppant egyszerűen működő MAMMUTMAIL rendszeren keresztül küldjék. Klikk ide a mamutmail-hez: http://www.mamutmail.hu

Az árak 2014. november 3.-tól érvényes, bruttó árak. Az árváltozás jogát fenntartjuk. Nagyobb mennyiségű tézisfüzet készítése esetén személyes egyeztetés szükséges, ez esetben egyedi és kedvező árat kalkulálunk! Ha további kérdése van a tézisfüzet készítéssel kapcsolatban, hívja bizalommal operátor kollégáinkat a +361 210 7793-as számon vagy küldjön e-mailt: info@printmax.hu

ugrás a lap tetejére


Ajánlott tartalmak:

Ajánld ismerőseidnek a Printmax-ot!

Kövesd a Printmax-ot a Facebook-on!


2