PRÉMIUM DIPLOMAKÖTÉS

A TE DIPLOMÁD legyen EREDETI !

Úgy gondoljuk, hogy a diplomamunka, szakdolgozat értéket képvisel aminek tartalmára a készítője büszke lehet. Könyvkötészetünkön vállaljuk a diplomamunkád prémium minőségi elkészítését. Kiválló 100gr/m2-es papírra prémium minőségben kinyomtatjuk diplomádat. Könyvkötő kollégáink elkészítik klasszikus ragasztókötött diplomamunkádat. Saját példány elkészítését prémium fekete juhbőrbe illetve kék és fekete plüssbe tudjuk kötni, előlapra arany vagy ezüst feliratokat tudunk nyomtatni. Egy bőrkötött diploma kiválló ajándék lehet szeretteidnek, azoknak akik támogattak tanulmányaid alatt!

 Valódi bőr és plüss mintákat megtekintheted Lónyay utca 51. szám alatti boltunkban.


PRÉMIUM DIPLOMAKÖTÉS árak:

  FEKETE JUHBŐRKÖTÉS
3 sor aranyozással
PLÜSS KÖTÉS KÉK, FEKETE
3 sor arany / ezüstözve
Bőrkötés aranyozás + nyomtatás 80 oldalig 18.000 Ft 10.000 Ft
Bőrkötés aranyozás + nyomtatás 180 oldalig 20.000 Ft 12.000 Ft
Bőrkötés + 180 oldal nyomtatás
és 3 sor aranyozás felett
listaárakkal számolunk listaárakkal számolunk

A prémium diplomakötés tartalmazza: a diplomamunka klasszikus ragasztott kötést, prémium juhbőr vagy kék, fekete, plüss kötésben, előlapra 3 sor aranyozást. Plusz az ár tartalmazza még a nyomtatást ( lehet akát minden oldal színes ) és a prémium 100 grammos papírt amire a diplomádat nyomtatjuk.
Elkészülése: mivel a kötészetet klasszikus ragasztókötéssel, kézzel történik, így a diplomakötés elkészülése 2-4 munkanap.

 


SZAKDOLGOZAT KÖTÉS azonnal,
szokásos gyorskötéssel
infót és árakat itt találod.


DOKTORI, DIPLOMAMUNKA KÖTÉS
azonnal, szokásos gyorskötéssel
infót és árakat itt találod!


A fenti árak 2018. február 5.-től érvényes bruttó árak. Nagyobb mennyiségű prémium szakdolgozat kötés esetén kedvező árat számolunk, ez esetben kérj ajánlatot e-mailben vagy telefonon. Amennyiben bármi kérdésed van a prémium szakdolgozat kötéssel kapcsolatosan, kollégáink szívesen segítenek telefonon vagy e-mailben. E-mail címünk: info@printmax.hu telefonszámunk: +361 210 7793

ugrás a lap tetejére

 


Keresési kulcsszavak:
Ajánlott tartalmak:

Ajánld ismerőseidnek a Printmax-ot!

Kövesd a Printmax-ot a Facebook-on!


2