Könyvkötészet

AMIT KÖNYVKÖTÉSZETÜNKÖN VÁLLALUNK:

Régi és új könyvek, folyóiratok, magazinok, közlönyök, étlapok, oklevelek, díszdobozok, emlékkönyvek műbőrbe, plüssbe, vászonba, bőrbe kötése, akár egyedi méretek és elképzelések alapján is. Továbbá vállaljuk még a bekötött anyagok arany vagy ezüst szöveges dombornyomását, illetve dombornyomást klisék alapján.

Könyvkötészetünkön alábbi szín, anyagok közül választhat, ezeket üzletünkben megtekintheti:

MŰBÖRÖK 1-9 MŰBÖRÖK 10-18 VÁSZNAK 1-9
Műbőr1 Műbőr2 Műbőr3
VÁSZNAK 10-11, VELÚROK 1-5 KÜLÖNLEGES ANYAGOK 1-5  
Vászon1 Plüss  
Kötészeti részlegünk minden esetben a megrendelt munka ismeretében egyedi és kedvező árat kalkulál, ennek fényében alakul az ár és az elkészítési határidő is. Mivel az egyedi könyvkötészethez kötészeti ragasztót használunk az elkészülési idő is minimum 1 munkanap a ragasztó száradási ideje miatt. Ezt kérjük vegye figyelembe!


DIPLOMAKÖTÉS:

Könyvkötészetünkön vállalunk diplomák kézi kötését, műszaki egyetemistáknak saját példánynak bőr vagy műbőrkötéssel aranyozva, vastag távtartóval és tervrajzfül applikálással. A hagyományos könyvkötészeti módon készített diplomák elkészülése 2-5 munkanap, ezért diplomakötés rendelését lehetőleg időben, előrendeléssel adja le! Az árakat a szakdolgozatkötés áraihoz, és a megrendelés igényekhez igazítva, határozzuk meg.


KÖNYVKÖTÉSZET ÁRAK:

könyvkötészeti áraink viszonyítási árak, függnek a mérettől, a felhasználni  kívánt kötészeti anyagtól, az aranyozott soroktól, a legyártás sürgősségétől, a példányszámtól is. A kötés ára a nyomtatást nem tartalmazza. Minden esetben az igények függvényében egyedi árat számolunk!

- Régi könyvek újrakötése, javítása

  a könyv saját tábláinak megtartásával 2000 Ft-tól


Puhatáblás kötés (dokumentáció, hozott anyagból) 1600 Ft-tól


Keménytáblás kötés (dokumentáció, hozott anyagból) 1500 Ft-tól


Folyóiratkötés 2000 Ft-tól


Oklevél, irattartó (100 db fölött jelentős kedvezmény) 2100 Ft-tól


Étlap, itallap kötés (100 db fölött jelentős kedvezmény) 2800 Ft-tól


Fotóalbum kötés 2500 Ft-tól


Az árak 2018. február 5.-től érvényes, bruttó árak. Az árváltozás jogát fenntartjuk. Nagyobb példányszámú könyvkötés esetén személyes egyeztetés szükséges, ez esetben a munkájára egyedi és kedvező árat kalkulálunk! Ha további kérdése van a könyvkötéssel kapcsolatban, hívja bizalommal operátor kollégáinkat a +361 210 7793-as számon vagy küldjön e-mailt: info@printmax.hu 

 

 ugrás a lap tetejére


Ajánlott tartalmak:

Ajánld ismerőseidnek a Printmax-ot!

Kövesd a Printmax-ot a Facebook-on!


2