KAPCSOLAT - PRINTMAX - IX. KERÜLET LÓNYAY U. 51.PrintMax gyorsnyomda, fénymásoló, könyvkötészet
1093 Budapest, IX. kerület Lónyay utca 51.
(Boráros téri 4-6-os villamostól 1percre gyalog.TÉRKÉP)

NYITVA TARTÁS JANUÁR HÓNAPBAN:
Hétfőtől - péntekig: 8:00 - 18:00
Szombaton:
9:00 - 17:00
Vasárnap ügyelet/nyitva: +36 20 550 0410

Te
lefon/fax: +36 1 210 7793

M
obil: +36 20 550 0410,  +36 20 550 0430

E-mail:
 info@printmax.hu 
(Ha e-mailt küldesz, írj telefonos elérhetőséget!)

Óriás FILE küldése
 - klikk a MAMMUTRA

Útvonaltervezéshez - klikk a LOGÓRA

VASÁRNAP és ÜNNEPNAP NYITVA/ÜGYELET: kérésre ügyeleti rendszerben vagyunk nyitva, amit telefonon egyeztess a következő számon +36 20 550 0410

Autóval érkező megrendelőink:
 Üzletünk környékén általában van üres parkolóhely. Parkolás fizetős!

BKV-val érkező megrendelőink:
 a legegyszerűbb ha 4-6-os villamosról a Boráros térnél leszálsz.
A megállóból fél perc gyaloglással a Lónyay utca sarkától a bal oldalán előre gyalogolni 10 métert.

 

TOVÁBBI BOLTJAINK BUDAPESTEN:

www.repromax.hu
V. kerület Báthory utca 25.

Több mint gyorsnyomda

www.copymax.hu 
XI. kerület Villányi út 48.

Több mint fénymásoló

www.stampmax.hu
XI. kerület Villányi út 48.

A bélyegzőkészítő

 

PrintMax gyorsnyomda megközlíthetőségei Budapest főbb csomópontjairól:

SZÉLL KÁLMÁN TÉRRŐL(volt Moszkva térről) 4-es vagy 6-os villamossal a Boráros térig kell jönni és a megállóból fél perc gyaloglással a Lónyay utca sarkától a ball oldalán elõre gyalogolni 10 métert.

MÓRICZ ZSIGMOND KÖRTÉRRŐL 6-os villamossal a Boráros térig kell jönni és a megállóból fél perc gyaloglással a Lónyay utca sarkától a ball oldalán elõre gyalogolni 10 métert.

KELETI PÁLYAUDVARTÓL 7-es 173-as, vagy 7E-es autóbusszal kell a Blaha Lujza térig jönni majd onnan a 4-es vagy 6-os villamossal a Boráross térig kell jönni és a megállóból fél perc gyaloglással a Lónyay utca sarkától a ball oldalán előre gyalogolni 10 métert.

NYUGATI PÁLYAUDVARTÓL a 4-es vagy 6-os villamossal a Boráros térig kell jönni és a megállóból fél perc gyaloglással a Lónyay utca sarkától a ball oldalán előre gyalogolni 10 métert.

DÉLI PÁLYAUDVARTÓL 2-es Metróval a Blaha Lujza térig majd a 4-es vagy 6-os villamossal a Boráros térig kell jönni és a megállóból fél perc gyaloglással a Lónyay utca sarkától a ball oldalán előre gyalogolni 10 métert.

PUSKÁS FERENC STADIONTÓL a 2-es metróval a Blaha Lujza térig jönni majd onnan a 4-es vagy 6-os villamossal a Boráros térig kell jönni és a megállóból fél perc gyaloglással a Lónyay utca sarkától a ball oldalán előre gyalogolni 10 métert.

BUDAŐRS TEMPLOM TÉRRŐL 240E busszal jönni a Móricz Zsigmond körtérig, ott átszállni a 6-os villamosra, amivel 3 megállót kell jönni és leszállni a Boráros téren. A megállóból fél perc gyaloglással a Lónyay utca sarkától a bal oldalán előre gyalogolni 10 métert.

NAGYTÉTÉNYTŐL A CAMPONÁTÓL 233E busszal a Budafoki út Szerémi sorig, onnan átszállni a 4-es villamosra, amivel 2 megállót kell jönni a Boráros térig. A megállóból fél perc gyaloglással a Lónyay utca sarkától a bal oldalán előre gyalogolni 10 métert.

CSEPEL PLÁZÁTÓL Hetes hévvel (H7) a Boráros térig. A megállóból fél perc gyaloglással a Lónyay utca sarkától a bal oldalán előre gyalogolni 10 métert.

SZIGETSZENTMIKLÓSRÓL Hatos hévvel (H6) a Beöthy utcáig, ott átszállni a 23-as 54-es vagy 55-ös buszra, és azzal a Boráros térre. A megállóból fél perc gyaloglással a Lónyay utca sarkától a bal oldalán előre gyalogolni 10 métert.

ÚJPEST KÖZPONTBÓL 3-as metróval a Nyugati pályaudvarig, vagy a Ferenc körútig, onnan 4-es 6-os villamossal a Boráros térig. A megállóból fél perc gyaloglással a Lónyay utca sarkától a ball oldalán eőre gyalogolni 10 métert.

KŐBÁNYA KISPESTRŐL 3-as metróval a Ferenc körútig, onnan 4-es 6-os villamossal a Boráros térig. A megállóból fél perc gyaloglással a Lónyay utca sarkától a bal oldalán előre gyalogolni 10 métert.


ugrás a lap tetejére


Ajánlott tartalmak:

Ajánld ismerőseidnek a Printmax-ot!

Kövesd a Printmax-ot a Facebook-on!


2