Házhozszállítás

Megrendelt munkáit Budapestre és Budapest vonzáskörzetében futárszolgálatunkkal aznapi, délelőtti vagy délutáni időpontban kiszállítjuk.

Amennyiben Budapest határain kívül de Magyarország területére kéri a kiszállítást úgy leggyorsabban másnap délelőtt tudjuk eljuttatni Önnek a megrendelt munkát.

 

Házhozszállítás díja a IX. kerületben 2000Ft
Házhozszállítás díja Pesten ( kivéve a IX. kerületet ) és Csepelre 2200Ft
Házhozszállítás díja Budán 2500Ft
Házhozszállítás díja Budaörsre 2500Ft
Házhozszállítás díja Budapesten kívűl ( kivéve Budaörs ) 2500Ft-tól
Egyes esetekben Budapest vonzáskörzetében is vállaljuk az aznapi házhozszállítást. Az elkészült munka díja minden esetben számla ellenében a futárnak fizetendő. Kérésre a fenti időponttól eltérő házhozszállítást is vállalunk ez esetben telefonos egyeztetés szükséges. Futárszolgálatunk gyors, pontos és precíz, a szállításokról áfás számlát adnak, és szállítólevelet vezetnek. Várakozásért, rakodásért, ügyintézésért külön díjat számolnak fel.

 

Házhozszállítás Budapest határain kívűl: Magyarország területén aznapi feladásnál másnap délutánig a megadott címre kézbesítésre kerül. A csomagok utánvétes csomagként adjuk fel, és általában a feladás másnapján érkezik meg a kért helyre, amit a MPL kollégájától vagy a helyi postán tud átvenni. Ára mérettől és súlytól függően 2500 Ft-tól  néhány ezer forintig terjed. A feladott csomagokra biztosítást kötünk.


A házhozszállítási árak 2018 január 29.-től érvényes bruttó árak. Az árváltozás jogát fenntartjuk. Amennyiben kérdése van a házhozszállítással kapcsolatosan kérjük hívja bizalommal operátor kollégánkat a 061-210-7793-as számon, vagy írjon e-mailt: info@printmax.hu


Ajánlott tartalmak:

Ajánld ismerőseidnek a Printmax-ot!

Kövesd a Printmax-ot a Facebook-on!


2