CD-DVD MÁSOLÁS, ÍRÁS, SOKSZOROSÍTÁS

Szolgáltatásaink:

- CD írás
- CD másolás
- DVD írás
- DVD másolás
- CD, DVD sokszorosítás
- CD, DVD feliratozás, nyomtatás
- CD, DVD borítók nyomtatása

- Sürgős esetekben 500-1000példány CD
  sokszorosítása egy nap alatt vállalunk.

 

CD írás: 10 példányig 400Ft/db lemezzel együtt
DVD írás: 10 példányig 500Ft/db lemezzel együtt

10 példány feletti sokszorosítás esetén egyedi árat kalkulálunk!


CD, DVD sokszorosítása:
Cd lemez esetén napi 1000példány DVD lemez esetén napi 500 példány sokszorosítási kapacitással rendelkezünk. Kérésre xerox gépeinkkel a korongok felületére színes nyomatot tudunk elhelyezni. Az adathordozók gyártása mellett a kapcsolódó nyomdai munkák, mint például borító és kézikönyv kivitelezését is vállaljuk. Vállaljuk egyedi elképzelések alapján a CD, DVD tokok tervezését, egyedi hajtogatott karton papírtokok nyomtatását, hajtását, ragasztását, slim, vagy normál tokba való borítók nyomtatását. Az árainkat minden esetben az egyedi igények szerint kalkuláljuk.
Kérjen árajánlatot vagy rendeljen ONLINE RENDELÉS oldalon keresztül!
Fontos tudnivalók: A szerzői jogokkal a megrendelőnek kell rendelkeznie, erről írásban nyilatkozni szükséges. Ha nem jogvédett az anyag, arról is írásos nyilatkozat szükséges.


A cd-dvd sokszorosítás árak 2014. november 3.-tól érvényes bruttó árak. Az árváltozás jogát fenntartjuk. Nagyobb mennyiségű cd-dvd sokszorosítás rendelése esetén kedvező árat számolunk, ez a sokszorosításról kérjen ajánlatot e-mailen vagy telefonon. Amennyiben kérdése van a cd-dvd sokszorosítással kapcsolatosan kérjük hívja bizalommal operátor kollégánkat a 061-210-7793-as számon, vagy írjon e-mailt: info@printmax.hu

ugrás a lap tetejére


Ajánlott tartalmak:

Ajánld ismerőseidnek a Printmax-ot!

Kövesd a Printmax-ot a Facebook-on!


2